Varnost se začne z izbiro zanesljive opreme

10 oktobra, 2024
0
0

Jesenski čas prinaša številne izzive za kmetijska opravila, kjer je zanesljivost opreme in varnost ključnega pomena. Za nemoteno delo na kmetiji, polju in v gozdu je pomembno imeti kvalitetno in učinkovito mehanizacijo, ki omogoča varno opravljanje vseh nalog. Petrol s skoraj 80-letno tradicijo nudi celovite rešitve za oskrbo kmetijske mehanizacije, od traktorskih pnevmatik do olj in maziv, ki podaljšajo življenjsko dobo strojev ter izboljšajo njihovo zmogljivost.

V posebni akcijski ponudbi (https://www.petrol.si/poslovne-resitve/za-vozila/motorna-olja-in-tekocine#pdf-akcija), ki velja od 6. septembra do 30. novembra 2024, so izbrani izdelki vrhunske kakovosti, zasnovani za izjemno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo:

Traktorske pnevmatike Nokian Heavy Tyres in Galaxy
Omogočajo zanesljivo delovanje v vseh pogojih in zagotavljajo optimalno zmogljivost vaše kmetijske mehanizacije.

Akumulatorji Perion
Vrhunska tehnologija proizvajalca Varta po dostopni ceni, zasnovana za brezhibno delovanje traktorjev in drugih strojev.

Olja za kmetijstvo
Visokokakovostna olja in maziva, primerna za vse tipe kmetijskih strojev ter naprav, zagotavljajo dolgotrajno zaščito in nemoteno delovanje.

Dodatki za čist izpuh – AdBlue®
Zajamčena najvišja kakovost za okolju prijazno in brezskrbno vožnjo na terenu.

Osebna varovalna oprema
Celovita zaščita pri vseh kmetijskih opravilih: delovna oblačila, čevlji, rokavice in zaščitne čelade.

Biomasa
Hitro in učinkovito ogrevanje z lesnimi briketi ter vžigalno volno, ki zagotavljata toplino v najkrajšem času.

Izkoristite Petrolovo jesensko ponudbo (https://www.petrol.si/binaries/content/assets/www/2024/pages/poslovne-resitve/za-vozila/motorna-olja/posebna-ponudba-olj-in-maziv-za-kmetijske-zadruge.pdf) izjemnih popustov in poskrbite, da bo vaša kmetijska mehanizacija pripravljena na vse izzive jeseni. S kakovostno opremo boste povečali produktivnost in zagotovili varnost pri vsakodnevnih opravilih.

Za več informacij o ponudbi in naročilih se obrnite na svojega Petrolovega prodajnega predstavnika ali obiščite spletno stran (https://www.petrol.si/poslovne-resitve/za-vozila/motorna-olja-in-tekocine#pdf-akcija).